A murit un îndrăgit actor din Harry Potter

Actorul Robbie Coltrane, care l-a interpretat pe Hagrid în seria Harry Potter şi a jucat în drama poliţistă Cracker, a murit la vârsta de 72 de ani, anunţă BBC.

Într-o declaraţie, agentul său Belinda Wright l-a descris pe Coltrane drept un „talent unic”.

„Probabil că lumea îşi va aminti de el în deceniile următoare ca Hagrid din filmele Harry Potter, un rol care a adus bucurie copiilor şi adulţilor din întreaga lume”, a spus ea.

Wright a făcut apel la respectarea intimităţii familiei actorului într-un astfel de moment.

Primul ministru al Scoţiei, Nicola Sturgeon, a descris moartea lui Coltrane drept „o veste foarte tristă”.

Ea a vorbit despre profunzimea lui Coltrane ca actor şi despre faptul că a abordat diverse genuri, de la comedie  la dramă, precizând că rolul său preferat este cel al lui Fitz, din Cracker.

„Robbie Coltrane, legendă scoţiană a divertismentului – ne va fi foarte dor de tine. RIP”, a spus ea.

Foto: Instagram


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un italian a venit în Ovidiu cu bicicleta, pe urmele poetului Ovidius

sâm oct. 15 , 2022
Vineri, 14 octombrie 2022, orașul Ovidiu a primit, cu bucurie, vizita lui Ciro Pace. Tânărul în vârstă de 37 ani, locuitor al orașului Sulmona (Italia), locul nașterii poetului latin, a plecat cu bicicleta să refacă drumul exilului poetului Ovidius, traversând Slovenia, Croația Bosnia, Muntenegru, Albania, Grecia, Turcia, Bulgaria și România. […]

V-ar putea interesa și: