A murit un îndrăgit profesor al Facultății de Litere a Universității Ovidius

Facultatea de Litere a Universității Ovidius a anunțat joi, cu profundă tristețe, plecarea către cele veșnice a domnului profesor Nicolae Rotund.

„Zeci de ani cadru didactic al Facultății de Litere, pasionat de actul de predare și, în egală măsură, de activitatea de cercetare, profesorul Rotund este unul dintre aceia care și-au iubit profesia, dedicându-i-se total.”, au transmis reprezentanții facultății.

Am avut privilegiul să-mi fie profesor. Inteligent, elegant, calm, cult, cu simțul umorului, sever, când era nevoie, a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori ai generației sale.

Trupul neînsuflețit va fi depus mâine, începând cu ora 14.00, la Casa Albastră, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la ora 15.00, la biserica din Tomis Nord.

Dumnezeu să-l odihnească!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Florin Cocargeanu, viceprimar USR: „Noua bază sportivă din Cluj arată senzațional. Mi-ar plăcea să existe așa ceva în Constanța”

Fri Sep 23 , 2022
Florin Cocargeanu, viceprimar USR Constanța, a fost invitatul emisiunii „Punctul pe i” de joi, 23 septembrie, de la Tomis TV. Printre subiectele discutate s-au numărat modificările aduse regulamentului parcărilor, investițiile în scoli, bugetarea participativă, stadiul lucrărilor la parcul din Faleză nord. „Noi am cerut să se organizeze și o dezbatere […]

V-ar putea interesa și: