A murit un judecător din județul Constanța

lumanare

Judecătorul Mircea Agop, din cadrul Judecătoriei Medgidia, a încetat din viață.

Avea numai 38 de ani.

Consiliul Superior al Magistraturii a transmis un mesaj de condoleanțe:

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a domnului Mircea Agop, judecător la Judecătoria Medgidia, și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească!

Fost ofițer al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Mircea Agop a intrat în magistratură în anul 2013, președintele României Traian Băsescu semnând decretul privind numirea sa în funcția de judecător al Judecătoriei Târgu Lăpuș la data de 23 mai 2013.

Ulterior, în luna decembrie 2016, Consiliul Superior al Magistraturii a decis transferarea magistratului la Constanța.

Astfel, Secţia pentru judecători cadrul CSM a decis ca Mircea Agop să fie transferat în circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, mai precis, la Judecătoria Medgidia, începând cu data de 1 aprilie 2017.

La examenul de intrare în profesie, Mircea Agop a fost notat de evaluatori cu 71 de puncte din 100 la proba eliminatorie, fiind astfel unul dintre cele mai mari punctaje obţinute de un candidat care a optat pentru instanţele sau parchetele din Constanţa.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

P.S. Se pare că a avut probleme cu inima.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se contrazic. Cineva numără greșit turiștii din Delta Dunării

Mon Jun 13 , 2022
Agenţii economici tulceni care organizează excursii în Deltă susţin că gradul de ocupare în minivacanţa de Rusalii a fost mai scăzut decât cel de anul trecut, în timp ce Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD) susţine că în această perioadă locurile de cazare au fost ocupate integral […]