A murit un om de bază din Primăria Medgidia

Primăria Medgidia a anunțat cu regret trecerea în neființă a doamnei Adriana Iosif, cea care a fost soție, mamă, bunică cât și o colegă deosebită și „un om de bază în echipa Primăriei Municipiului Medgidia”.

A fost un om care prin munca sa a contribuit la întocmirea și implementarea multor proiecte care au adus comunității noastre nenumărate beneficii.”, au transmis reprezentanții primăriei.

Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii “Sfântul Dumitru” iar slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16.06.2024, ora 13:00.

„Pe această cale transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să o ierte! Va rămâne mereu în gândurile noastre!”, a mai transmis primăria.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Valentin Vrabie a mai reabilitat o școală

sâm iun. 15 , 2024
Încă un proiect derulat de Primăria Medgidia, pentru care autoritatea locală a obținut finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, a fost finalizat cu succes. Astăzi, a fost făcută recepția finală la terminarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale ”I. L. Caragiale”, proiect în valoare de peste […]

V-ar putea interesa și: