A omorât un bătrân de 82 de ani

Polițiștii au reținut un bărbat de 31 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Medgidia, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 13 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi agresat fizic un bătrân, în vârstă de 82 de ani, în locuința acestuia din municipiul Medgidia, unde cei doi locuiau împreună.

Persoana a fost internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior, la data de 24 iunie a.c. aceasta a decedat.

Cei doi nu erau rude. Criminalul stătea împreună cu concubina sa în casa bătrânului, pe care îl aveau în grijă.

La data de 25 iunie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul preventiv al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se strică vremea

Tue Jun 26 , 2018
Meteorologii au emis, atăzi, o avertizare de ploi abundente și instabilitate atmosferică, care vizează Constanța și trei sferturi din țară. Codul Galben, valabil din noaptea de marți spre miercuri, ora 03, până miercuri seara, ora 23 vizează cea mai mare parte a țării, unde se vor înregistra cantități de apă […]
ploaie