A plecat de acasă după ce a fost certată pentru notele obținute la școală

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei ALEXANDRA-OANA LUNGU, în vârstă de 10 ani, din orașul Năvodari.

La data de 14 iunie a.c. aceasta a plecat de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Fata ar fi avut o discuție în contradictoriu cu mătușa sa, cu care locuieste, pe tema notelor școlare.

SEMNALMENTE: înălţime 1,30 m, greutate 28 de kilograme, păr șaten lung, față ovală, ten alb, ochi căprui.

La data plecării purta pantaloni tip jeans, tricou albastru și încălțăminte sport.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Serviciul Investigații Criminale sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364, interior 20005.

Este pentru prima dată când fata a plecat de acasă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Știri din Cluj. Asociațiile care blochează proiecte imobiliare corecte sunt bune de plată

vin iun. 14 , 2019
Aproape nimeni nu mai poate construi în Mamaia fără să fie contestat, chiar dacă imobilul respectă toate prevederile legale în vigoare. S-a creat un fel de val de proteste împotriva dezvoltatorilor, val care acționează în două moduri: fie din interese politice, când vorbim despre cei care îl inițiază, fie pe […]

V-ar putea interesa și: