A scăzut numărul constănțenilor internați cu covid sau aflați în carantină și izolare

spital boli infectioase constanta
Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Prefectura Constanța a anunțat că, în acest moment, în spitale sunt 72 de persoane internate bolnave de covid. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.704 persoane aflate în carantină la domiciliu și 191 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Cifrele sunt în scădere. Ieri erau 77 de persoane internate, 1.729 în carantină la domiciliu și 192 de persoane izolate la domiciliu.

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul anului școlar, 531 de cadre didactice, 1.343 de elevi, 281 de studenți și 165 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 1.839 de cazuri de infectare în rândul personalului: medici (411), asistenți medicali (831) și personal auxiliar (597).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 142 de teste antigen rapide și 497 de teste RT-PCR.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.J.M. „Tomis” Constanța, 37 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 4.500 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 57 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 24 august a.c., 250 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 777 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 43.503 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.270 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța vrea să facă o alee a vedetelor, ca la Hollywood. Ne costă 4.250.000 dolari în următorii 20 de ani

mie aug. 25 , 2021
Primăria Constanța vrea să facă o alee a vedetelor, ca la Hollywood. De fapt, așa se și cheamă proiectul: „Hollywood Walk of Fame”. Proiectul va fi supus votului în ședința de consiliu local din 31 august 2021. Scopul este, potrivit primarului Vergil Chițac, „promovarea și creșterea vizibilității municipiului Constanța, atât […]
celebrul-hollywood-walk-of-fame-are-peste-2-600-de-stele-si-inca-mai-are-loc-pentru-celebritati_2_size24

V-ar putea interesa și: