A sunat la 112 și a anunțat că cineva a fost împușcat în Mamaia. Ce s-a întâmplat

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați astăzi, la ora 01.30, prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că o persoană ar fi împușcată.

În urma apelului, polițiștii au efectuat verificări în zonă și au constatat faptul că apelul nu se confirmă, persoana apelantă nemaiputând fi contactată pentru un timp.

În urma verificărilor desfășurate de polițiștii constănțeni, apelantul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, a fost identificat în incinta hotelului Ambasador, din stațiunea Mamaia, acesta fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru alertare falsă-utilizarea intenționată a numărului 112, în mod nejustificat, conform OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Jandarmii au accesat fonduri europene

Mon Jul 30 , 2018
La începutul anului 2018, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, prin comandantul unității, domnul locotenent-colonel Ferencz Daniel, a demarat procedurile specifice de contractare a unei investiții cu fonduri externe nerambursabile, în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Investiția se încadrează pe Axa prioritară 3, vizând sprijinirea tranziției către o […]

V-ar putea interesa și: