A tâlhărit un bărbat într-un magazin

A tâlhărit un bărbat într-un magazin

Polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Polițiștii spun că, la data de 8 aprilie a.c., acesta a sustras prin violență, o sumă de bani de la un bărbat, de 33 de ani, în timp ce se aflau într-o societate comercială din orașul Hârșova.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Bărbați cercetați pentru furt calificat

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au identificat 2 bărbați, de 44, respectiv 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, la data de 5 aprilie a.c, cei în cauză ar fi pătruns, într-o anexă a unei ferme agricole, situată în extravilanul orașului Murfatlar, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 21.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde a sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice și pachete de țigări.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Nordis Group va preda anul acesta până la 1.000 de unități în Mamaia

Tue Apr 12 , 2022
Nordis Group, dezvoltator imobiliar de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium, a anunțat oficial că, în luna iulie 2022, va începe livrarea unităților hoteliere și rezidențiale din etapa întâi a ansamblului Nordis Mamaia. Dezvoltatorul estimează că va preda până la 1000 de proprietăți din proiectul său situat la malul mării, până […]
Nordis-Mamaia