A transformat un viitor loc de joacă pentru copii în propria curte

Viitorul loc de joacă fusese transformat într-un fel de magazie proprie

Un constănțean a confundat viitorul locul de joacă de pe strada Dionisie cel Mic cu propria sa curte.

„Omul, care locuiește în zonă, și-a improvizat un adăpost chiar pe locul de joacă unde urmau să înceapă lucrările de reabilitare. A adus o chiuvetă, scaune, unelte. Locatarii blocurilor din zonă nu au fost deranjați de magazia improvizată, pentru că, spun ei, bărbatul era gospodar și făcea curățenie în cartier.”, au spus reprezentanții Primăriei Constanța.

În momentul în care echipele municipalității au vrut să demareze lucrările, s-au lovit de refuzul omului de a elibera adăpostul improvizat. A fost solicitat un echipaj al Poliției Locale. Nu a fost însă nevoie de intervenția oamenilor legii. Agenții i-au asistat doar pe angajații firmei de salubrizare, Polaris M Holding, când au igienizat zona.

Angajații Polaris M Holding au igienizat zona

Lucrările de reabilitare și modernizare a locului de joacă de pe strada Dionisie cel Mic se vor desfășura conform planificării.

Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze orice comportament antisocial la numărul de WhatsApp al Direcției Generale Poliția Locală – 0799606142

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ștefan Mihu, PSD: „Problemele pentru majoritatea parlamentară, cu greu creată, abia de acum vor începe!”

Wed Oct 16 , 2019
Senatorul Ștefan Mihu, PSD, a făcut o declarație politică având ca temă evoluția după moțiunea de cenzură pe scena politică românească, în ședința Senatului din 16 octombrie 2019. În opinia sa, problemele pentru majoritatea parlamentară, cu greu creată, abia de acum încep. Mai jos puteți citi, în integralitate, declarația senatorului […]
Ștefan Mihu, senator PSD