A tras cu un pistol de airsoft în toaleta unui club

pistol AS ... Tokyo Marui
Fotografie cu caracter demonstrativ

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 6.00, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Medgidia, a folosit in toaleta unui club din municipiul Constanța un pistol tip airsoft, trăgând un foc.

Nu s-au înregistrat pagube materiale sau victime.

Polițiștii constănțeni deplasați la fata locului în urma unui apel 112 au stabilit faptul că tânărul în cauză se afla într-o vădită stare de ebrietate.

După ce a fost condus la sediul secției de politie a fost sancționat contravențional cu suma de 5000 de lei. De asemenea, i-a fost ridicat în vederea confiscării pistolul tip airsoft conform prevederilor legale.

P.S. Într-o variantă anterioară a știrii, în titlu a apărut, dintr-o eroare, că focul de armă a fost tras într-un clud din Medgidia.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Accident pe Autostrada Soarelui, trafic restricționat

Dum dec. 2 , 2018
Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către capitală, la kilometrul 181, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanța. Polițiștii spun că a avut loc o coliziune faţă-spate între două autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. O persoană acuză dureri la nivelul capului, […]

V-ar putea interesa și: