A treia etapă de relaxare, din 15 iunie. „Multe surprize plăcute”

marcel vela
Ministrul de Interne, Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat sâmbătă că din 15 iunie urmează a treia etapă de relaxare, care va aduce „multe surprize plăcute.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.

Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.

Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de îmbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi.”, a spus Marcel Vela, la Digi 24.

Citește și:

Al doilea val al îmbolnăvirilor cauzate de noul coronavirus nu va fi la fel de amplu ca primul

Numărul bolnavilor de Covid-19 internați în Constanța a crescut cu 20% în 24 de ore

Un vaccin anti Covid-19 a început să fie produs la scară industrială, deși nu se știe dacă va funcționa

Când s-ar putea deschide mall-urile


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Programul zborurilor Tarom între Constanța și Cluj, Timișoara și Oradea

Sat Jun 6 , 2020
Începând cu luna iulie, Tarom introduce dinspre Constanța spre Cluj, Timișoara și Oradea. Iată care este programul: Data: 16 iulie, 23 iulie, 330 iulie, 06 august, 13 august, 20 august, 27 august (toate zilele pică joi) Timișoara – Constanta (via Oradea), orar de zbor: 11.00 – 13.30 Oradea – Constanța, […]
tarom