A treia persoană reținută la 13 zile după scandalul cu macete dintr-un club din Mamaia

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea de obiecte periculoase fără drept, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat un al treilea bărbat, de 27 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Acesta a fost depistat, în după amiaza zilei de ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind condus la sediul Poliției stațiunii Mamaia, pentru audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Reamintim faptul că, la data de 25 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, fiind descoperite mai multe arme albe.

2 bărbați au fost conduși la audieri, iar, în urma administrării probatoriului în cauză, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În dimineața de 14 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului.

Conform cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător.

Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment.

Victima este cântărețul de manele Bogdan Mocanu, iar clubul este Breeze.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța, orașul caselor de pariuri

Fri May 27 , 2022
Constanța devine, pe zi ce trece, un oraș al caselor de pariuri și al jocurilor de noroc. În lipsa unei administrații care să încurajeze investitorii, magazinele cu diverse obiecte de activitate se închid și în locul lor apar astfel de afaceri. Scriam, în iarna trecută, că o mică brutărie, care […]
trocadero-constanta