A vrut să răpească o barmaniță folosind un pistol. Judecătorii au descis să-l cerceteze în stare de libertate

Fotografie cu rol ilustrativ

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta s-ar fi aflat la locul de muncă (un bar din comuna Corbu), un bărbat, pe care nu îl cunoaște, s-ar fi prezentat în local și ar fi încercat să o ia din locație, folosind un pistol.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de ieri ar fi încercat să o determine să își părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente.

În momentul în care a fost abordat de către administratorul societății comerciale, acesta a părăsit localul.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost identificat un pistol de tip air-soft.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Polițiștii au reținut doi hoți de telefoane în Vama Veche

Sat Sep 4 , 2021
La data de 3 septembrie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai au fost sesizați, de către un bărbat, de 31 de ani, din județul Sibiu, cu privire la faptul că și-ar fi lăsat telefonul mobil la […]