ABSURD 16 oameni taie panglica unei treceri de cale ferată în Năvodari

Cei 16 oameni s-au strâns pentru a tăia o panglică (sursă foto: Facebook)

Situație absurdă la Năvodari. 16 oameni s-au înghesuit să taie o panglică prin care se inaugurează o… trecere de cale ferată.

Evident, nu toți cei 16 au loc lângă prețioasa panglică, dar apar în fotografia de grup.

S-a inaugurat, cum spuneam, o trecere de cale ferată pe strada Plopilor, celebră în Năvodari pentru gropile sale. Trecerea arată așa de peste un deceniu.

Cei din fotografie sunt angajați ai Termica Distribuție Năvodari SRL și ai GFR (Grup Feroviar Român), din informațiile noastre. Termica este o societate care aparține de Primăria Năvodari, condusă de Florin Chelaru, PSD. Cei de la Termica au asfaltat însă numai zona care ține de primărie, partea cea mai importantă a lucrării, cea de lângă calea ferate, a fost făcută de GFR. Angajații de la Termica sunt în veste verzi.

Situația a fost remarcată și de unul din cei mai activi consilieri locali din Năvodari, Costel Aurelian Dumitrașcu, PMP. Acesta a atras atenția că este rușinos să te lauzi cu o astfel de realizare.

„Cred că vorbesc în numele tuturor năvodărenilor când spun că ne bucuram de faptul că, în sfârșit, s-a reparat trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Plopilor. Mi se pare însă cel puțin rușinos să te lauzi cu o astfel de realizare, după 11 ani de guvernare locală. Sper că nu vor trece încă 11 ani până se va asfalta și strada Plopilor, de la cap la coadă”

Costel Aurelian Dumitrașcu, consilier local PMP

Partea și mai absurdă vine de-abia acum. Vineri seara, deci după ce 16 oameni au tăiat panglica, trecerea de cale ferată era închisă, așa cum se vede în imaginile de mai jos.

SC Termica Distribuție Năvodari SRL este o societate comerciala cu răspundere limitata, cu capital integral de stat, înființată prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr.131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuții în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termică produsa centralizat in orasul Navodari, in sistemul producție – transport –  distributțe pentru orasul Năvodari.

P.S. Câteva ore mai târziu, primarul Florin Chelaru însuși tăia o nouă panglică în Năvodari. Cea prin care era inaugura Skate Park. Evident, nu singur, ci ajutat de alte persoane.

Sursă foto: Facebook/Primăria Năvodari

Vă recomandăm și:

Manele pe mulți bani publici în Năvodari
Primăria Năvodari îi ia la mișto pe locuitorii care-și permit să-i critice activitatea
Primăria Năvodari a încercat să explice de ce l-a invitat pe Vali Vijelie la Zilele Orașului
Horia Țuțuianu despre microbuzele de pe ruta Constanța – Năvodari: Vom face controale și vom aplica amenzi în fiecare zi, dacă va fi nevoie
Microbuze sub orice critică pe ruta Constanța – Năvodari
Caz incredibil la Năvodari: au intabulat pământul de sub apă și apoi au cerut un munte de bani
Grigore Comănescu: „Abia acum s-a văzut câte hoții și probleme se ascund în spatele deciziilor lui Nicolae Matei, Florin Chelaru și ale altor instituții”
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

E timpul să plecăm și noi din țara asta...

Fri Jul 26 , 2019
E timpul să plecăm și noi din țara asta… O fată este violată și ucisă chiar lângă polițiștii, care așteptau să se crape de ziuă ca să poată interveni. Citesc în presă că îi auzeau țipetele și stăteau pur și simplu. Păi, dacă erau oameni, nu polițiști, oameni, nu animale, […]