Absurd: Primăria Constanța vrea să adiționeze contractul cu Polaris fără ca Polaris să fie de acord!

Absurd: Primăria Constanța vrea să adiționeze contractul cu Polaris fără ca Polaris să fie de acord!

Primăria Constanța le propune consilierilor locali, care se întrunesc în ședință pe 10 iunie 2022, modificarea contractului cu compania de salubrizare Polaris M Holding.

Proiect de hotărâre privind „aprobarea actului adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Constanta prin concesiune nr.70717/09.05.2008, încheiat cu SC Polaris M Holding SRL.”

Actul adițional privește modificări de substanță ale contractului. Sunt nu mai puțin de șase pagini. Nu vom intra în detalii, acestea pot fi consultate pe site-ul primăriei.

Am solicitat reprezentanților Polaris explicații cu privire la acest proiect. Surpriză: aceștia au precizat că nu au fost de acord cu adiționarea contractului sub forma prezentată. Singurul lucru care s-a convenit de comun acord a fost stabilirea tarifelor diferențiate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Nimic altceva. De aici până la șase pagini de modificări e cale lungă. Mai mult, aceștia au înființat oficial Primăria Constanța, printr-o notă scrisă, atașată într-un email adresat primăriei în data de 30 mai 2022, la ora 08.57, (adresa nr 5403) , pe adresa luiza.para@primăria-contanta.ro, că refuză semnarea actului adițional așa cum a fost el prezentat pe portalul primăriei. Adresa a fost înregistrate la Primăria Constanța cu numărul 112795 din 30 mai 2022. Cu toate acestea, proiectul de modificare este supus aprobării în ședința de mâine.

Am profitat de prezența la o conferință a conducerii USR pentru a întreba cum vor vota acest proiect. Reprezentanții acesteia au spus că azi vor avea o întâlnire cu Comisia Juridică a Primăriei Constanța pentru a afla detalii, dar au subliniat că ei au acces la forma proiectului așa cum apare pe site-ul primăriei. Curios sau nu, pe site nu apare și notificarea scrisă a Polaris despre care am amintit mai sus.

Cum este posibil ca un astfel de proiect să fie propus fără ca una din părți să fie de acord? Rămâne ca reprezentanții primăriei să răspundă la această întrebare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Programul casieriilor RAJA de Rusalii

joi iun. 9 , 2022
RAJA S.A. aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că luni – 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă […]
casierie raja

V-ar putea interesa și: