Abuz incredibil al funcționarilor din Primăria Agigea. La restaurantul ginerelui primarului te poți cununa, la Pescăria lui Matei, nu

Mulți îndrăgostiți vor să se cunune la malul mării. E mai romantic, ții minte toată viața. Unul din locurile alese este Agigea, acolo unde există două pescării cunoscute în toată țara: Pescăria lui Matei – primar din zonă, și Golful Pescarilor, construită ulterior.

Jurnaliștii de la Constanta.info au scris un articol foarte bun despre abuzurile incredibile ale Primăriei Agigea. Dacă vrei să faci cununia pe plajă, poți numai la Golful Pescarilor. La Pescăria lui Matei este interzis. De ce? Pentru că așa a decis primarul, Cristian Maricel Cîrjaliu, vicepreședinte PSD Constanța.

Iată ce spune ancheta Constanta.info.

„În comuna Agigea există o plajă micuță și cochetă, pe care își desfășoară activitatea două restaurante cu specific pescăresc. Primul dintre ele înființat a fost Pescăria lui Matei, aparținând lui Matei Datcu și, pentru că afacerea a mers și merge bine, în câțiva ani în vecinătate a apărut un al doilea restaurant, numit Golful Pescarilor. Acest al doilea restaurant aparține ginerelui primarului, Cătălin Nuțoaia Cîrjaliu. 

În timp, deranjat de faptul că restaurantul ginerelui are concurență, edilul s-a obișnuit cu un mod de lucru simplu: tone de amenzi și de plângeri penale împotriva concurentului de la Pescăria lui Matei și favoritisme evidente pentru Golful Pescarilor: iluminat zona din bani publici, lucrări de extindere și scări de acces construite fără autorizație, etc. 

Astăzi, ne aflăm în fața unui nou abuz menit să ajute activitatea restaurantului Golful Pescarilor. Pentru că există solicitări numeroase din partea oamenilor care doresc să se cunune civil pe plaja din Agigea, primarul comunei a ordonat angajaților ca toate evenimentele de acest gen să se petreacă la restaurantul Golful Pescarilor, interzicând în același timp cu desăvârșire ca un funcționar al Primăriei să calce la concurență. Așa că, dacă faci greșeala să soliciți ca angajații stării civile să se prezinte la Pescăria lui Matei, vei afla că acest lucru NU SE POATE, pentru că PRIMARUL NU ESTE DE ACORD. 

Vorbim nu doar de o discriminare de prost gust pe care primarul comunei o face, dar și de o faptă penală de toată frumusețea. Procurorii ar trebui să se sesizeze imediat pentru că acest ”abuz în serviciu” al primarului duce banii în conturile familiei acestuia, în timp ce-l privează de fonduri pe concurentul de la Pescăria lui Matei. 

Pentru a verifica această poveste, pe care ne-au sesizat-o în mai multe rânduri cetățenii din Agigea, am luat legătura cu reprezentanții stării civile din Primărie. Doamna cu care am discutat ne-a indicat încă din start faptul că funcționarul care oficiază vine la Golful Pescarilor, contra unei taxe de 400 de lei. Apoi, când am revenit și am solicitat să organizăm o cununie civilă la Pescăria lui Matei, doamna de la starea civilă ne-a spus cât se poate de clar: se poate doar cu acordul primarului, iar acesta nu este de acord să oficiem la Pescăria lui Matei”.

Articolul în întregime îl puteți citi AICI.

Vă recomandăm și:

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Aproape un milion de români suferă de diabet fără să știe

Fri Nov 12 , 2021
Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, Forumul Român de Diabet atrage atenția asupra prevalenței crescute afecțiunii în țara noastră, precum și a numărului de persoane care nu știu că trăiesc cu diabet zaharat. Aproape 1 milion de persoane nu sunt diagnosticate, o parte semnificativă dintre aceștia ajungând la medic în […]