Abuzurile primarului Cristian Maricel Cîrjaliu au ajuns în atenția Senatului României prin vocea senatorului Remus Negoi VIDEO

Remus Negoi, USR, în timpul declarației politice din Senatul României

Remus Negoi, senator USR, a adus în atenţia colegilor săi senatori abuzurile primarului social democrat de la Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, într-o declaraţie politică susţinută astăzi în plenul Senatului pe acest subiect.

„Primarii PSD nu trebuie să devină baroni ai localităţilor, iar votul consilierilor locali trebuie respectat. La Agigea, deşi încă din luna noiembrie s-au ales prin vot comisiile de specialitate şi a fost desemnat viceprimarul, s-a încălcat în mod flagrant Codul Administrativ şi nu a fost emisă nici până acum o hotărâre de Consiliu Local conform votului. Cetăţenii nu pot privi neputincioşi abuzurile primarului PSD care se desfăşoară sub ochii lor, iar orice vot democratic trebuie respectat. Fac apel la autorităţile decidente, dar şi la conducerea judeţeană şi naţională a PSD să oprească abuzul de la Agigea, pentru că nicio localitate nu este proprietatea primarului.”, a declarat acesta.

Întreaga declarație o puteți urmări mai jos:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incidența covid în municipiul și județul Constanța, în creștere ușoară

mie feb. 17 , 2021
Direcția de Sănătate Publică a anunțat, azi, o incidență a cazurilor de coronavirus de 2,18 (cazuri la mia de locuitori) în municipiul Constanța, ceea ce corespunde cu 680 de cazuri active în ultimele două săptămâni. La nivelul județului, incidența este de 1,32 (1014 cazuri active). Se constată o creștere ușoară […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: