Abuzurile primarului Cristian Maricel Cîrjaliu au ajuns în atenția Senatului României prin vocea senatorului Remus Negoi VIDEO

Remus Negoi, USR, în timpul declarației politice din Senatul României

Remus Negoi, senator USR, a adus în atenţia colegilor săi senatori abuzurile primarului social democrat de la Agigea, Cristian Maricel Cîrjaliu, într-o declaraţie politică susţinută astăzi în plenul Senatului pe acest subiect.

„Primarii PSD nu trebuie să devină baroni ai localităţilor, iar votul consilierilor locali trebuie respectat. La Agigea, deşi încă din luna noiembrie s-au ales prin vot comisiile de specialitate şi a fost desemnat viceprimarul, s-a încălcat în mod flagrant Codul Administrativ şi nu a fost emisă nici până acum o hotărâre de Consiliu Local conform votului. Cetăţenii nu pot privi neputincioşi abuzurile primarului PSD care se desfăşoară sub ochii lor, iar orice vot democratic trebuie respectat. Fac apel la autorităţile decidente, dar şi la conducerea judeţeană şi naţională a PSD să oprească abuzul de la Agigea, pentru că nicio localitate nu este proprietatea primarului.”, a declarat acesta.

Întreaga declarație o puteți urmări mai jos:

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.