Acces restricționat temporar în Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor

Accesul vizitatorilor în Complexul de sporturi extreme Gravity Park și în cele trei parcuri de tip Țara Piticilor din municipiu este restricționat pe parcursul zilei de astăzi, până la ora 16:00, a anunțat RAEDPP Constanța.

Măsura a fost luată deoarece în interiorul parcurilor se desfășoară o acțiune de dezinfecție și dezinsecție, în scopul menținerii un nivel scăzut al densității insectelor care pot crea disconfort vizitatorilor, precum și al eliminării bacteriilor, germenilor etc. și pentru a preveni apariția unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

Pentru acțiunea de dezinsecție, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța folosesc insecticidele SUPERTOX, CYPERTOX 10, FORTTOX CPE, K-OTHRINE 7,5 FLOW, iar pentru cea de dezinfecție se folosește biocidul BIONET A15 și DESOGEN AERO.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAEDPP suspendă activitatea de relații cu publicul și audiențe

mar sept. 28 , 2021
Din motive de siguranţă medicală, legate de prevenirea răspândirii şi infectării cu noul coronavirus, COVID – 19, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța suspendă activitatea de relații cu publicul și audienţe, urmând ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie anunţate alte decizii. Activitatea de relaţii cu publicul […]
raedpp constanța

V-ar putea interesa și: