VIDEO Acces rutier îmbunătățit în Campusul Universității „Ovidius” din Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să recondiționeze infrastructura rutieră din Constanța. Aceasta este realizată conform graficului de lucru pentru a deservi toate zonele rezidențiale.

Echipele SC Confort Urban SRL intervin în aceste zile pe aleea Universității din cartierul Tomis Nord. Carosabilul este decopertat și asfaltat pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții optime.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

Sursă video: Primăria Constanța

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

OFICIAL de la Organizația Mondială a Sănătății: 54 de companii lucrează la un vaccin pentru Covid-19, niciunul nu va fi gata în 2020

Mon Mar 30 , 2020
Un document publicat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) arată că 54 de companii din lume lucrează la un vaccin pentru Covid-19. Din cele 54 de companii, 52 sunt în stadiul de evaluare preclinică, în timp ce două sunt în stadiul de evaluare clinică, adică au început testele pe […]