Accesul în mijloacele de transport în comun este limitat în perioada stării de alertă

CT BUS informează publicul călător că, odată cu ridicarea stării de urgență, se reia circulația liniilor 3b, 51b, 43C, 43M, 100C, 101M. Totodată, rămân suspendate traseele de noapte N100, N2-43, N102 și N5-40, precum și traseele școlare E1, E2 și E3.

În plus, în conformitate cu hotărârea nr. 10 / 14.05.2020 a Comitetul local pentru Situaţii de Urgenţă, se menține gratuitatea la transportul public în comun din municipiul Constanța pentru personalul medical și personalul auxiliar din sistemele sanitare publice sau private.

Pentru siguranța călătorilor, toate vehiculele au fost dotate cu dozatoare cu dezinfectant pentru igienizarea mâinilor și sunt igienizate cu substanțe biocide.

Călătorii au obligația purtării măștii de protecție pe întreg parcursul călătoriei.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați de către controlorii CT BUS, sprijiniți de Poliția Locală:

Pentru a se reduce cât mai mult posibil interacțiunea dintre călători, accesul în mijloacele de transport în comun va fi limitat: călătorii pot ocupa numărul de scaune marcate, precum și un rând în picioare, respectând distanța reglementată, de 1 metru.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, conducerea CT Bus recomandă tuturor constănțenilor  care folosesc mijloacele de transport în comun:

  • să își protejeze nasul și gura cu măști medicale sau din bumbac;
  • să respecte, de asemenea, noile reglementări privind distanțarea socială; să evite poziționarea față în față cu alte persoane;
  • să folosească mănuși sau un şerveţel de unică folosință pentru a se ţine de bară/mânere;
  • să evite să își atingă faţa sau să utilizeze telefonul mobil;
  • să se dezinfecteze cât mai rapid pe mâini (folosind șervețele dezinfectante, un gel dezinfectant, alcool sanitar) la coborârea din mijlocul de transport;
  • să evite orele de vârf: în caz de aglomeraţie, să aștepte următorul autobuz.

Conducerea companiei recomandă să utilizați aplicația CT BUS pentru vă informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța: „Persoanele care intră în cimitire trebuie să respecte distanța de 2 metri”

vin mai 15 , 2020
Începând de astăzi, accesul în cimitire este permis, cu respectarea normelor de distanțare socială. „Persoanele care intră în cimitire trebuie să respecte distanța de 2 m între persoane, cu excepția membrilor unei familii sau cei care trăiesc împreună în aceeași locuință.”, a anunțat Primăria Constanța. Pentru slujbele care se desfășoară […]
cimitir constanța

V-ar putea interesa și: