Accident aviatic SIMULAT pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Un exercițiu comun privind intervenția în caz de accident de aviație a avut loc, marți, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Conform scenariului exercițiului, o aeronavă de tip SAAB 2000 cu pasageri la bord a declarat urgență, incendiu la ambele motoare, anunțând aterizarea în regim de urgență în aproximativ 10 minute de la convorbirea cu Turnul de Control. Ulterior a fost declanșat Planul de Urgență, punându-se în aplicare măsurile și procedurile prevăzute de acesta. Conform scenariului, aeronava s-a prăbușit peste o clădire din incinta aeroportului, în misiunea de căutare și salvare fiind implicate direct echipa medicală și echipele de pompieri ale aeroportului.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a intervenit cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță.

După finalizarea exercițiului, s-a analizat timpul de răspuns și intervenție la aeronavă, procedurile aplicate de către echipa medicală a aeroportului, precum și intervenția și cooperarea tuturor serviciilor interne ale instituției implicate în acest proces, rezultatul fiind unul pozitiv.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se mănâncă la Bottega d'ITALY

mar nov. 20 , 2018
Bottega d’ITALY este o combinație între un wine-bar și un restaurant. Se află pe bulevardul Mamaia, aproape de stațiune, într-o zonă nu foarte aglomerată, unde mai poți găsi niște locuri de parcare, chiar dacă nu fix în față. De cum intri, privirea îți este furată de peretele de vinuri, sute […]

V-ar putea interesa și: