Accident ca-n filme. Un Matiz s-a răsturnat

accident

În seara aceasta, în jurul orelor 20:25, C.V.A. (bărbat de 39 ani din Constanţa), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus autoturismul marca Skoda Octavia, pe D.N. 3, dinspre Valul lui Traian către Constanţa, pe banda I.

În momentul când a ajuns la km 255+150, din neatenţiei a lovit în spate autoturismul marca Daewoo Matiz, condus de M.N. (bărbat de 30 ani din Cernavodă), care circula în faţa sa, proiectându-l în afara părţii carosabile, unde acesta s-a răsturnat. După producerea accidentului conducătorul auto C.V.A., a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie care efectuează cercetarea la faţa locului sau a procurorului, şi-a continuat deplasarea spre municipiul Constanţa, iar după 800 m, a părăsit partea carosabilă şi a rămas împotmolit în noroi, unde a fost blocat de un conducător auto din trafic.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.N.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Moaștele Sf. Nectarie de la Eghina aduse la Constanța de o delegație a Bisericii Ortodoxe a Greciei

Sun Feb 14 , 2016
Miercuri, 17 februarie, parohia „Sf. Ierarh Nectarie Taumaturgul, Sf. M. Mc. Teodor Tiron și Sf. Ierarh Luca al Crimeei” din Constanța, cunoscută drept „Sf. Nectarie”, își serbează cel de-al doilea hram, Sf. Teodor Tiron. Cu acest prilej, marți, 16 februarie, o delegație a Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusă de IPS Efrem, […]