Accident comis de o tânără de 21 de ani

accident tanara

Astăzi, în jurul orei 17.40, o tânără în vârstă de 21 de ani a produs un accident auto.

Acesta a condus un autoturism pe DN 22, către localitatea Ovidiu, iar la intersecția tip sens giratoriu cu DN2A, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate unui autoturism, condus de o altă tânără, în vârstă de 26 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei în vârstă de 26 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding face angajări

mar iun. 19 , 2018
Polaris M Holding face angajări în Constanța, Năvodari și Mangalia. Iată ce posturi sunt vacante. Salubrizare Constanța: mecanic auto șofer autocamion mașină de mare tonaj lucrător operativ pentru autocompactoare lucrător salubrizare căi publice Structuri metalice Constanța: strungar la strung vertical tip carusel operator la mașini unelte cu comandă mecanică sudor […]
polaris angajeaza

V-ar putea interesa și: