Accident cu o victimă în Ovidiu

Un accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, vineri seară, în localitatea Ovidiu.

Medicii spun că în urma evenimentului o persoană a fost rănită.

Video de la accident puteți vedea AICI.

Vom reveni.

Foto. Clickmedia Imaginile Vorbesc

UPDATE. Au fost, de fapt, trei victime. După accident a urmat un scandal. Detalii AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Accident cu o victimă în Ovidiu

  1. Un oraș foarte sigur … poate doar în capul lui Scupra !
    La ora 22.15 , în centrul orașului Ovidiu s-a produs un accident de circulație și dupa 30 min. La inceput bataia între țigani ! Nu am văzut la fața locului nici un smardoi dintre cei nou angajati la Oviprotect !
    Un politist de la Politia Locală se filma cu tel.mobil și coada era de 1 km ! Țineți-o tot așa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Ce spunea Decebal Făgădău despre podul de la Butelii în 2015

sâm mai 26 , 2018
Pe 7 decembrie 2015, Decebal Făgădău anunța că podul de la Butelii va intra în reabilitare, și avea convingerea că nu va dura prea mult. Era, atunci, viceprimar cu atribuții de primar. Ne spunea că termenul de execuție este de 12 luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor, […]
pod butelii constanta

V-ar putea interesa și: