Accident cu patru răniți

ambulanta

Un accident în urma căruia patru persoane au fost rănite a avut loc azi, în sudul litoralului.

În jurul orei 02.18, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism marca Peugeot pe DN39, în localitatea 2 Mai, dinspre Mangalia către Vama Veche.

La intersecția cu strada Mărului, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat, de 45 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători, precum și a 2 pasageri din primul autoturism.

Medicii spun că o victimă a avut traumatism cranio cerebral, una – fractura deschisa humerus și fracturi costale, o alta – traumatism coloană vertebrala și traumatism toracic, iar cea de-a patra – traumatism toracic forte.
Toate cele patru victime erau conștiente și au fost transportate la spital.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

US Open, în direct și în exclusivitate pe platformele Eurosport

Thu Aug 23 , 2018
Ediția cu numărul 50 a celebrului Mare Șlem american va avea parte de cea mai cuprinzătoare acoperire din partea Eurosport. Mai mult tenis ÎN DIRECT decât oricând, de pe terenurile de la Flushing Meadows, atât la TV cât și pe platformele digitale. Meciurile din calificări de pe nu mai puțin […]
US Open