Accident cu trei persoane rănite pe podul de la Doraly

Un accident rutier s-a produs în această seară între un autoturism cu 3 persoane și un autobuz City Bus, fără pasageri, pe podul Doraly din Constanța.

În urma accidentului rutier, au rezultat 3 victime (2 femei si 1 barbat) constiente, coopereante, transportate la spital.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Accident cu trei persoane rănite pe podul de la Doraly

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Începe Sărbătoarea Sacrificiului, în memoria profetului care a avut de ales între fiul său și Allah

sâm iun. 15 , 2024
Sărbătoare mare pentru comunitatea musulmană. Duminică, 16 iunie 2024, în a zecea zi a ultimei luni din calendarul Islamic – luna Zilhigge, va începe Sărbătoarea Sacrificiului – Eid al Adha, Kurban Bayram. Sărbătoarea durează patru zile și are o semnificație comemorativă. Sărbătoarea Sacrificiului comemorează gestul de sacrificiu al Profetului Ibrahim […]

V-ar putea interesa și: