Accident cu trei răniți în Năvodari

accident năvodari

Un accident cu trei răniți a avut loc luni seară în localitatea Năvodari.

Polițiștii spun că, la ora 18:00, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Principală din Năvodari către DJ 226. În momentul când a ajuns la intersecția cu aceasta, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „Oprire” şi a indicatorului de obligare la dreapta, a pătruns în intersecţie şi, cu intenţia de a efectua viraj la stânga, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care tracta o semiremorca. Autoutilitara era condusă de un bărbat în vârstă de 50 de ani, pe DJ 226, dinspre Lumina către Năvodari.

În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a primului șofer, precum și a pasagerelor din autoturism, de 19, respectiv 44 de ani.

One comment

  • Ar trebuii facut un sens giratoriu si sa nu mai zic ca nu exista nici o trecere de pietoni .. pentru a ajunge in statie personele trebuie sa traverseze cumva.. indicator rutier care sa informeze ca este intrarea catre cartierul Peninsula nu exista .. nu este prima oara cand se intampla nenorociri acolo … 1 an in urma s-a sfarsit cu viata unei femei .. iar in celelalte accidente cu raniti grav…pana cand o sa se treaca cu vederea???!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.