Accident cu trei victime în Constanța. Cum s-a petrecut

Un accident soldat cu trei răniți a avut loc vineri, 26 aprilie, în județul Constanța.

Polițiștii spun că la ora 14.55, un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe drumul județean 226 și ajungând la intersecția cu DN 22, nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, 26 ani, din spre DN 2A, în banda numărul 1.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto vinovat, a pasagerei dreapta față din primul auto, 36 de ani și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din al doilea auto, bărbat 28 ani.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Accident cu trei victime în Constanța. Cum s-a petrecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delfinii au reprezentații și sâmbătă, înaintea Paștelui

vin apr. 26 , 2019
Delfinii din Constanța au reprezentații și sâmbătă, 27 aprilie, înaintea Paștelui. Aceștia pot fi admirați de la ora 11.00 și de la 14.00. În ziua respectivă, programul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii este între ora 09.00 și ora 15.00. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile […]
delfin

V-ar putea interesa și: