Accident cu victime multiple produs din cauza pepenilor

Un accident cu victime multiple s-a produs, duminică după-amiază, în județul Constanța, din cauza pepenilor.

Pe drumul dinspre Topraisar și Amzacea, cel puțin o mașină a oprit pentru a cumpăra pepeni de un vânzător de pe marginea drumului. În mașina parcată pe marginea drumului a intrat un șofer. În total, în accident au fost implicate patru autoturisme.

În total, în accident au fost implicate patru autoturisme.

Medicii de la Ambulanță spun că au fost 12 victime, din care 7 au fost transportate la spital.

Este vorba despre un copil de 2 ani și unul de 9 ani, ambii cu traumatisme cranio cerebrale, o pacientă cu traumatism membru inferior, o pacientă cu traumatism toracic, un pacient cu traumatism toracic și de abdomen, o pacientă cu traumatism bazin și abdomen, o pacientă cu traumatism cranio cerebral. Toți sunt conștienți.

La locul solicitării s-au trimis elicopterul SMURD, o ambulanță cu medic, mașina de victime multiple, două ambulanțe cu asistent.

Iată ce spun polițiștii despre accident:

„Astăzi, în jurul orei 11:30, un bărbat a condus autoturismul marca Volkswagen Golf pe DN38, dinspre Negru-Vodă către Agigea unde, la km 21 + 200 m, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind proiectat într-un autoturism marca Opel Corsa, care se afla în fața sa, cel din urmă reducând viteza.

 În acest timp, tot pe DN38, pe acelaşi sens de mers, un bărbat a condus autoturismul marca Nissan și pe fondul nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW (acesta oprise în spatele autoturismului marca Volkswagen Golf <<primul auto>>. În urma impactului, autoturismul marca Nissan a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus regulamentar. A rezultat vătămarea corporală ușoară a patru femei, a doi minori, respectiv a unui bărbat.”

 

 

Vom reveni.

 

Sprijină jurnalismul independent. Poți dona aici:

Recomandare

Recomandare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.