Accident frontal. Un tânăr de 20 ani n-a mai avut nicio șansă

Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier petrecut pe DN21, în județul Ialomița. Alte trei persoane au fost rănite în incidentul care a avut loc sâmbătă dimineața.

Au fost implicate o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina, și o alta, condusă de un bărbat de 34 de ani din municipiul Slobozia. În urma impactului, un tânăr de 20 de ani a murit, iar cei doi șoferi și un pasager au fost răniți.

Cele trei victime au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea exactă a modului cum s-a produs accidentul.

Ce spune poliția

„În această dimineață, în jurul orei 10:00, pe DN 21 s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor 3. Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 1 autoturism condus de un șofer în vârstă de 19 ani, din comuna Dragalina și un autovehicul condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Slobozia.

În urma impactului dintre acestea a rezultat decesul unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dragalina și vătămarea corporală a celor 2 conducători auto precum și a unui alt pasager. Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, cel de-al doilea nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.”

Sursa: Observator News

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

PNL a validat lista miniștrilor

Sat Oct 30 , 2021
Biroul Politic Naţional al PNL a validat, sâmbătă, lista de miniştri ai Guvernului Nicolae Ciucă şi programul de guvernare, potrivit unor surse liberale. Anterior, vineri, BEx al PNL a aprobat propunerile de miniştri făcute de premierul desemnat Nicolae Ciucă. Lista de miniştri şi programul de guvernare vor fi depuse de […]
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a fost desemnat premier interimar de către preşedintele Klaus Iohannis.