Accident grav în Mamaia. O mașină a intrat în stâlp

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului „Sublocotenent Fripis Marius Daniel” al ISU Constanța intervin, în noaptea de joi spre vineri, în stațiunea Mamaia la un accident rutier. Un autoturism cu 4 persoane a intrat într-un stâlp, în dreptul clubului Bellagio.

Către locul solicitării au fost alocate 1 autospeciala de stingere cu apa și spuma, 1 descarcerare, 2 echipaje SMURD B, 1 SMURD C și 2 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță.

Șoferul autoturismului, bărbat de aproximativ 21 de ani a rămas încarcerat in urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenție și preluat de către echipajele medicale. Soferul este inconștient, în stop cardio respirator, i se aplica protocolul de resuscitare.

Trei victime, o fată și doi bărbați, au fost transportate la Spitalul Județean Constanța cu 1 SMURD si 2 SAJ.

Completare: Șoferul a decedat.

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un șofer de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Fri Apr 22 , 2022
Un tânăr de 21 de ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident rutier. Acesta a intrat cu mașina într-un stâlp. „Victima nu a răspuns la manevrele de resuscitare, a fost declarat decedat la locul accidentului de catre medicul ambulantei SMURD C.”, au spus reprezentanții ISU Constanța. […]