Accident grav în Mangalia FOTO

accident mangalia (4)Polițiștii și medicii de la Ambulanță au intervenit la un accident rutier produs miercuri dimineață, în localitatea Mangalia, în imediata vecinătate a șantierului naval.

Iată ce spune poliția despre accident:

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 07:23, o femeie, de 38 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, direcția Mangalia – 2 Mai unde, în dreptul drumului de acces în șantierul naval DMH, ar fi oprit pe banda a doua pentru a vira la stanga, peste marcaj dublu continuu.

În acel moment, a fost surprinsă și lovită de un autoturism. În urma impactului, al doilea auto a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie, în vârstă de 31 ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului și a pasagerei din auto din urmă.

Medicii de la Ambulanță spun că o victimă are traumatism la coloană, iar una la mână. ambele sunt conștiente.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Arată slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Vom reveni cu detalii.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.