Accident grav pe DN3 FOTO

Un accidentul grav a avut loc de pe DN3, la kilometru 72, aproape de localitatea Nucetu, județul Călărași.

În eveniment au fost implicate două TIR-uri.

Două persoane au fost grav rănite.

Circulația în zonă a fost blocată.

 

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muncă de Sisif: angajații Polaris ridică deșeurile aruncate ilegal, acestea apar imediat la loc

mar sept. 25 , 2018
Angajatii Polaris M Holding fac curatenie in fiecare zi in aceleasi locatii pentru a elibera trotuarele si accesul cetatenilor, dar este o munca pe care o reiau fara sorti de izbanda pentru ca in continuare aici se depoziteaza deseuri, desi nu exista un spatiu special amenajat in acest sens. Zilnic, […]
polaris

V-ar putea interesa și: