Accident în Costinești. Un șofer a intrat în mașina primarului. Copil de un an, rănit

accident costinesti

Un accident rutier a avut loc în Costinești, joi dimineață, în urma căruia un copil de un an a fost rănit.

Iată ce spune poliția:

„În jurul orei 07.17, un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Hotarele, județul Giurgiu a condus un autoturism marca Dacia în localitatea Costinești, pe str. Radarului, dinspre str. Credinței, iar la intersecție cu str. Paltinilor, pe fondul nerespectării semnificației indicatorului Stop, nu ar fi acordat prioritate de trecere, patrunzând în intersecție și intrând în coliziune cu un autoturism marca Opel, condus de un barbat, de 72 de ani, din Costinesti, care circula regulamentar pe strada Paltinilor.
A rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor, în varstă de 1 an, pasager dreapta spate în autoturismul marca Dacia.”

Opel-ul aparține primarului din Costinești, Traian Cristea. Cel mai probabil, el conducea autoturismul. Vârsta se potrivește: Traian Cristea are 72 de ani, adică tot atât cât a anunțat poliția că are șoferul.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Avarie RAJA în Năvodari

Thu Aug 2 , 2018
Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu diametrul de 100 mm, de pe strada Cabanei din localitatea Năvodari, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi 02 august 2018, în intervalul orar 10,30-14,00.  Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile  Cabanei, Școlii, Midiei, Tineretului și Parcului. […]

V-ar putea interesa și: