Accident în Delta Dunării. A intervenit elicopterul SMURD

smurd

Elicopterul SMURD Constanţa a intervenit sâmbătă în Delta Dunării, într-o zonă izolată din apropierea Plajei Perişor, pentru salvarea vieţii unui bărbat aflat în stare gravă, care a suferit un politraumatism şi un pneumotorax în urma producerii unui accident rutier.

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, având în vedere necesitatea intervenţiei rapide cauzată de afecţiunile bărbatului şi întrucât accesul resurselor terestre de salvare în Plaja Perişor se poate face doar pe cale navigabilă, a fost direcţionat echipajul elicopterului SMURD de la Constanţa, care a intervenit prompt pentru salvarea vieţii bărbatului, prin acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi transportarea acestuia, în 30 de minute, către medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mergeți la Sf. Andrei? Ce vă roagă jandarmii

Sat Nov 27 , 2021
La Mănăstirea „Peştera Sf. Apostol Andrei” din comuna Ion Corvin va avea loc, în perioada 29-30 noiembrie a.c., ceremonialul religios desfăşurat cu ocazia sărbătoririi Sfântului Andrei. La aceasta acţiune se estimează participarea unui număr mare de credincioși din județul Constanţa şi din judeţele limitrofe. Slujba va fi oficiată de un […]