Accident între trei mașini pe podul din Medgidia, șapte răniți

Un accident între un BMW și o dubiță a avut loc vineri seară pe podul din Medgidia. A fost implicat și un al treilea autoturism.

„Șase persoane sunt rănite. Toate sunt conștiente, cooperante. Niciuna încarcerată. Au fost scoase de echipajele medicale.“, au anunțat inițial reprezentanții ISU.

Victimele sunt evaluate de medici.

La fața locului au ajuns și echipaje ale poliției și jandarmeriei.

Circulația pe pod a fost blocată.

COMPLETARE. Reprezentanții ISU spun că, în cele din urmă, sunt șapte persoane rănite, nu șase, cum au anunțat inițial. Toate cele șapte au fost transportate la spital. Printre ele se regăsesc un bărbat de 56 de ani, unul de 37, unul de 39 de ani, două femei, de 48, respectiv 55 de ani.

Completare. Celelalte două persoane rănite sunt doi bărbați în vârstă de 34, respectiv 37 de ani.

Vom reveni cu detalii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prețul chiriilor a explodat în Constanța. Este cea mai mare crește din România

sâm nov. 18 , 2023
Cluj-Napoca rămâne cel mai scump oraș al țării, prețurile locuințelor fiind în creștere cu aproape 8%, iar Constanța a înregistrat cea mai mare creștere a chiriilor, de minimum 29% arată cea mai recentă analiză a platformei Storia. CONSTANȚA: chiria pentru două camere a ajuns, în medie, 448 de euro Constanța […]

V-ar putea interesa și: