Accident între un microbuz MAI și o mașină cu numere de Bulgaria

accident

Un accident între un microbuz MAI și o mașină cu numere de Bulgaria a avut loc, în urmă cu scurt timp, în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Maramureș.

accident-1

La fața locului au ajuns mai multe autospecialele ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și una a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Microbuzul aparține Poliției de Frontieră. Două persoane au fost rănite ușor în urma accidentului.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Florin Gheorghe, PSD: Nu mi-e ruşine să privesc pe nimeni în ochi, pentru că am conştiinţa lucrului bine făcut

mie dec. 7 , 2016
Domnule deputat Florin Gherghe, în data de 19 decembrie încheiaţi primul mandat. Sunteti multumit de activitatea dumneavoastră in Parlamentul Romaniei?   Daca vrei o evaluare obiectivă, îi laşi pe alţii să îţi analizeze activitatea. Este motivul pentru care o să apelez la evaluările făcute independent, atât de Institutul de Politici […]
Florin Gheorghe, director RAEDPP Constanța

V-ar putea interesa și: