Accident lângă cimitir: o mașină s-a răsturnat, trei persoane au fost rănite

Sâmbătă, în jurul orei 21.15, un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism, pe strada Bărăganului din municipiul Constanța, dinspre strada Corbului către strada Oborului, aproape de Cimitirul Central.

La intersecția cu Theodor Burada, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 34 ani. Acesta se deplasa pe strada Theodor Burada, dinspre bd. I.C.Brătianu către strada I.L. Caragiale.

În urma coliziunii, al doilea autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă.

accident cimitir

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, precum şi a două tinere, ambele în vârstă de 20 ani, pasagere în același autoturism.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polițiștii constănțeni au făcut o razie în tot orașul

Sun Sep 16 , 2018
La data de 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, Secțiile 1-5 Poliție, au desfășurat o razie pentru prevenirea comerțului ilicit și combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, pe raza întregului municipiu. Astfel, peste 45 de polițiști au acționat în sistem integrat în 53 de locuri și medii de […]
politie masina