Accident MACABRU în Constanța

Un accident cu iz macabru a avut loc, vineri seară, în municipiul Constanța, pe strada Theodor Burada.

Un autoturism a intrat fix într-un magazin care vindea obiecte funerare. Automobilul a intrat printre coșciuge și coroane mortuare.

În accident au fost rănite două victime, care au fost transportate la spital de medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța. Acestea sunt conștiente, dar au politraumatisme.

Iată ce spune IPJ Constața despre accident:

„La data 4 mai a.c., un bărbat, de 56 ani de ani, a condus un autoturism pe strada Bărăganului din municipiul Constanța, dinspre strada Apusului, unde în intersecția cu strada Theodor Burada, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier Oprire, a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 27 ani de ani. Acesta se deplasa pe strada Th. Burada, dinspre I.L.Caragiale către bulevardul I.C.Bratianu. În urma impactului, al doilea auto a fost proiectat într-un imobil. A rezultat vătămarea corporală ușoară conducătorului auto si a pasagerului dreapta fața, din al doilea auto, un bărbat, de 26 ani de ani.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Trotuarul din fața centrului Jean Constantin, blocat de șmecheri

Fri May 4 , 2018
Trotuarul din fața centrului Jean Constantin este blocat constante de șmecheri, care își parchează mașinile până în zid, blocând astfel circulația. Așa i s-a întâmplat unei tinere care se deplasează cu ajutorul unui cărucior. După ce a fost la un eveniment organizat la centru, a fost practic blocată pe trotuar, […]