Accident mortal în județul Constanța

UPDATE 13.37. Iată ce spune oficial Poliția despre accident:

La data de 04.02.2017, ora 10.59, un bărbat în vârstă de 57 de ani din Constanța a condus un autoturism pe DN 22A, dinspre Hârșova către Saraiu, iar la km 83+500 m a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din Tulcea. În urma accidentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 66 de ani, din Tulcea, pasageră în al doilea autoturism, vătămarea corporală ușoară a șoferului din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a conducătorului auto din primul autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal pt ucidere din culpă

UPDATE 12.22. Medicii spun că cei doi bărbați au fost resuscitați și că s-a înregistrat un deces. Este vorba despre o femeie, nu despre unul din bărbați, cum s-a crezut inițial. Acesta a răspuns manevrelor de resuscitare.

UPDATE 11.21. Un al treilea bărbat se află în stop cardiac, se aplică protocolul de resuscitare. Spre accident a plecat și un elicopter SMURD.

Un accident mortal a avut loc în urmă cu puțin timp în județul Constanța.

S-a întâmplat la ora 10.57, la ieșire din localitatea Hârșova spre Saraiu.

Din primele informații transmise de Serviciul Județean de Ambulanță, în urma accidentului a murit un bărbat. A fost rănită și o femeie, căreia i se acordă în aceste momente primul ajutor.

Vom reveni cu detalii.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.