Accident mortal în orașul Constanța

Astăzi, în jurul orei 09:05, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a condus un autovehicul de salubritate, pe strada Unirii, din Constanţa, iar în timpul efectuării unei manevre de mers înapoi, intrând pe strada Oleg Danovski către bulevardul Mamaia, a surprins şi accidentat două persoane.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 19 ani și un bărbat, de 54 ani, care se aflau în spatele autovehiculului, în timpul serviciului.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul tânărului și vătămarea corporală gravă a bărbatului. Medicii spun că a acesta a suferit traumatisme de bazin, membre inferioare și membru superior.

 


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CET Palas a înregistrat o nouă AVARIE

vin nov. 9 , 2018
  Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 9.11.2018 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 86, 160, 247.   În consecinţă, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în zona: Pod IPMC, Complex Bratianu. Până la […]
CET palas electrocentrale sa constanța

V-ar putea interesa și: