Accident mortal între Constanța și Valu Traian

Accident rutier grav la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, în dreptul vaporaşului.

Un pieton a fost spulberat de o motocicletă. Pietonul este decedat. Este vorba despre o femeie de 65 de ani.

A murit și motociclistul implicat în accident, au anunțat medicii de la Ambulanță. Avea 33 de ani.

Motociclistul mort era medic rezident la Spitalul Județean Constanța, la Unitatea de Primiri Urgențe. Îl chema Alin Samsonov (foto). A fost brancardier, dar terminase Facultatea de Medicină și acum era rezident. Locuia în Constanța, dar era născut în Focșani.

Alin Samsonov

Accidentul a avut loc pe sensul de mers dinspre Constanța spre Valu. Motociclistul a intrat în femeia care traversa prin loc nepermis.

Vă recomandăm să citiți și:

De ce murim pe șosele. Cum ne poate salva viețile Teoria Ferestrelor Sparte

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea6 thoughts on “Accident mortal între Constanța și Valu Traian

  1. Pisam-as pe coliva ei de babă!
    Hodorogii astia au impresia ca din cauza vârstei trebuie sa le dam prioritate cand trec pe roșu, cand traversează intersecția fara sa se uite la indicatorul cu stop, cand întorc in fata ta ca si-au uitat proteza dentară acasa, si cand traversează ca sinucigașii pe bulevard.

    1. Da! Sunt pe numaratelea, la volan, de asemenea. Mașina mea a fost de doua ori izbită de bătrâni care nu mai au treabă cu șofatul (eu și soțul, incidente te diferite). Deci DA! SI MARE PACAT PENTRU TINERETEA MOTOCICLISTULUI…

      1. Asta denota can nu stiti sa conduceti eu am permis de conducere toate categoriile din 1969 si nu am avut nici un accident parcurgand aproape un milion de km.Daca conduceti cu atentie prudent nu can nebuni aveti timp sa evitati orice situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se modifică programul la Delfinariu

Fri Sep 15 , 2017
Începând cu data de 15 septembrie, Delfinariul își modifică programul de funcționare. Cei doi delfini și antrenorii lor vă așteaptă cu două demonstrații pe zi, de la ora 11.00 și de la ora 15.00. Acvariul este deschis între orele 11.00 și 17.30, iar microrezervația între 9.00 și 17.30. Puteți urmări […]