Accident mortal pe Valea Oltului. Au fost implicate 4 autoturisme

Un tânăr de 30 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite şi transportate la spital cu diverse traumatisme, în urma accidentului petrecut duminică după-amiază pe DN 7, în Valea Oltului, în apropiere de localitatea Lazaret, la limita judeţelor Sibiu şi Vâlcea.

„Echipajul de descarcerare a extras un bărbat de circa 30 ani, în stare de inconştienţă căruia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, fără răspuns, fiind declarat decedat. De asemenea, patru persoane sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Spitalului Județean Sibiu cu diverse traumatisme”, au transmis reprezentanţii ISU Sibiu.

Conform sursei citate, în accidentul produs prin coliziunea a patru autoturisme au fost implicate în total un număr de 9 persoane.

„Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un turism condus din sens opus, pe care l-a proiectat în alt turism condus pe aceeaşi direcţie, după care a ricoşat în alt autoturism, condus tot spre Sibiu”, a informat IPJ Sibiu.

Sursa foto: IPJ Sibiu


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.