Accident pe A2, pe sensul București – Constanța

Imagine cu caracter informativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la kilometrul 85 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dragoș-Vodă, județul Călărași, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme, care, în urma impactului, au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Evenimentul s-a soldat cu o persoană rănită. Circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență.

Se estimează ca traficul să revină la condiții normale în 30 minute.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp. 

Pentru reducerea riscului rutier, se recomandă rularea cu viteza adaptată condițiilor de trafic, semnalizarea intenției de schimbarea a benzii, iar orice astfel de manevră să fie efectuată după o asigurare corespunzătoare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

E vedetă, dar vine la mare cu trenul, nu cu SUV-ul. A primit mii de felicitări

Sun Jul 18 , 2021
Gara de Nord din București era arhiplină ieri. Printre mulțimea de pasageri se afla și o vedetă de televiziune, împreună cu soțul și fiul ei. Toți trei așteptau trenul să vină la mare, în Constanța. Este vorba despre Andreea Berecleanu, prezentatoarea știrilor de la Prima TV. Ieri dimineață, alături de […]