Accident pe Autostrada Soarelui. A rupt parapetul

Luni după-amiază a avut loc un accident rutier pe Autostrada A2, la km 163+600, calea 1, sens București – Constanța.

Un autovehicul care a ieșit in afara parții carosabile, distrugând parapetul de pe margie. În urma impactului a rezultat o victimă conștientă.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat reprezentanți ai ISU, dar și personal al Secției Autostrăzi -D.R.D.P. Constanța.

Sursă foto: DRDP Constanța


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Cristian Maricel Cîrjaliu s-a transformat într-un măturător manipulator

lun mai 31 , 2021
De obicei, după ce câștigă alegerile, mulți primari se culcă pe-o ureche și uită ce-au promis în campanie. Edilul din Agigea, Maricel Cristian Cîrjaliu, este însă foarte activ. Astăzi s-a apucat de măturat străzile. Nu, nu e o glumă și nici un episod din „Cascadorii râsului”. Omul a adus pe […]
maricel cirjaliu

V-ar putea interesa și: