Accident pe strada Interioară

accident rutier
Mașina a fost avariată destul de serios

Un accident rutier a avut loc, pe 31 decembrie, pe strada Interioară 3, din municipiul Constanța, în dreptul societății Comat.

Șoferul unui autoturism Skoda a pierdut controlul volanului. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Ambulanței.

Nu a fost nevoie de intervenția medicilor, pentru că cei din mașină nu au suferit răni grave.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România preia președinția Consiliului Uniunii Europene. Prioritățile sale: bugetul UE, Brexit-ul și migrația

lun dec. 31 , 2018
România va prelua, începând de mâine, pentru o perioadă de șase luni, președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Pentru marcarea acestui eveniment, pe fațada Palatului Victoria vor fi proiectate steagurile României și Uniunii Europene, precum și logo-ul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Elementele vizuale vor fi proiectate pe clădirea sediului Guvernului în […]
comisia europeana

V-ar putea interesa și: