Accident pe strada Traian

Un accident în care au fost implicate două mașini a avut loc pe strada Traian din municipiul Constanța.

Au fost implicate o mașină cu numere de Constanța și una cu numere de Tulcea.

Din primele informații, trei persoane au fost rănite ușor. Nu a fost nevoie de descarcerare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SONDAJ Sunteți de acord ca armata să redevină obligatorie?

mar aug. 7 , 2018
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a anunțat, recent, că serviciul militar obligatoriu, în România, a fost suspendat, nu anulat. Se deschide, astfel, calea spre reintroducerea serviciului militar obligatoriu. Ziarul Constanța 100% a inițiat un sondaj pe această temă. Vă rugăm să răspundeți, printr-un click, la întrebarea de mai jos. Puteți […]
armata obligatorie militar

V-ar putea interesa și: