Accident produs din cauza unui vertij

Un accident rutier s-a produs, joi dimineață, din cauza unui șofer care a suferit un vertij.

În data de 25.04.2019, ora 6.00, un bărbat, de 53 de ani a condus un autoturism pe DJ226, dinspre loc. localitate Năvodari către localitate Corbu, între banda 1 şi 2.

„Din cauza unui vertij suferit de conducătorul auto, acesta a virat brusc la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 25 ani, pe banda nr. 2, a aceluiaşi sens de mers.”, au precizat polițiștii constănțeni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului cond auto.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă 7 parcări cu SMS în Constanța

joi apr. 25 , 2019
Încă șapte parcări din municipiul Constanța, unde înainte se putea plăti direct la taxatori, au fost transformate de Primăria Constanța în parcări prin SMS. Este vorba despre parcările următoare: În zona Aqua Magic În zona Telegondola În zona Mamaia Nord În zona Poarta 1 În Portul Tomis În zona Policlinica […]

V-ar putea interesa și: