Accident provocat de un bărbat de 75 de ani, care n-a văzut roșu

Astăzi, în jurul orei 15.34, un bărbat, de 75 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand, dinspre I.C.Brătianu către str. Theodor Burada.

accident constanța

La intersecție cu bulevardul 1 Decembrie 1918, a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului în vârstă de 75 de ani.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O femeie care n-a oprit la STOP a accident un copil de 5 ani

vin aug. 3 , 2018
Un accident rutier, în urma căruia un copil de cinci ani a fost rănit, a avut loc, vineri, în municipiul Constanța.
accident constanța

V-ar putea interesa și: